7ΗΜΕΡΕΣ ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ ΤΙΜΗ : 495 Η/Β

7ΗΜΕΡΕΣ

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ

ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 28/12, 28/1, 25/2, 25/3

1Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ / ΠΛΟΙΟ

Αναχώρηση  για Πάτρα με ενδιάμεση  στάση, τακτοποίηση  στο πλοίο,  απόπλους για Αγκώνα, διαν/ση εν πλώ.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΩΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Άφιξη στην Αγκώνα και άμεση αναχώρηση  για ΜΙΛΑΝΟ, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ  ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωινό και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού, για να γνωρίσουμε το ΝΤΟΥΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του  Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala. Αμέσως μετά θα έχουμε σύντομη επίσκεψη στο ΚΟΜΟ, ενώ στη συνέχεια μια καταπληκτική διαδρομή, με τη «μαγεία» των Ελβετικών τοπίων να μας συνοδεύει, θα μας  οδηγήσει μέχρι την πρώτη Ελβετική πόλη και ομώνυμη λίμνη, το ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε αυτή τη χαρακτηριστική Ελβετική πόλη,  αλλά και να ανέβουμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος/ έξοδα ατομικά) στην  κορυφή ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ, για να απολαύσουμε τα μοναδικά τοπία που συνθέτουν οι λίμνες και τα βουνά της περιοχής. Επιστροφή στο Μιλάνο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η  ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, με ενδιάμεση στάση. Άφιξη και με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στην πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ, για να δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ, το ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ και το ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΔΟΓΗΔΩΝ. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ - ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ’ ΑΜΠΕΤΣΟ.

Πρωινό και μια υπέροχη διαδρομή μας οδηγεί στις Ιταλικές Άλπεις, στην περιοχή των Δολομιτών και τη λίμνη Μιτζουρίνα. Εδώ θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη με τα κομψά καταστήματα και τα όμορφα σαλέ, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ για   δείπνο  και  διαν/ση.

6Η  ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΓΚΩΝΑ

Νωρίς το πρωί γενάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ. Τακτοποίηση  στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

7Η  ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για  Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 495 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

*Διαμονή, (4) διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.

*Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ  και  τέσσερα  δείπνα  στα  ξενοδοχεία.

*Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με WC (AB4).

*Αρχηγό – συνοδό.

*Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 *Φ.Π.Α.

Διαβάστηκε 171 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video