7ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΑΓΚΩΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠAΡΙ ΤΙΜΗ : 475 Η/Β (515 Η/Β 28/12)

7ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ   ΙΤΑΛΙΑΣ

ΑΓΚΩΝΑ  – ΒΕΝΕΤΙΑ –  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠAΡΙ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 28/12, 2/1, 28/1, 25/2, 25/3

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο   και απόπλους   για ΑΓΚΩΝΑ,  διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΩΝΑ – ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Άφιξη  στο  λιμάνι της  ΑΓΚΩΝΑ και άμεση  αναχώρηση για το ΜΕΣΤΡΕ της ΒΕΝΕΤIΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Αμέσως μετά θα  γνωρίσουμε την πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ. Θα δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ , τη  ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ,  και τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  στο  ΜΕΣΤΡΕ,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΝΕΤΙΑ  - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό ολοκληρώνουμε  την  επίσκεψη  μας  στη  ΒΕΝΕΤΙΑ   και   αναχώρηση  για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ,  Στην πόλη  της  Αναγέννησης,  θα  δούμε  και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό  δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί τακτοποίηση   στο  ξεν/χείο, δείπνο   και   διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ  – ΡΩΜΗ

Πρωινό και αναχώρηση για  ΡΩΜΗ, με μία ευχάριστη παράκαμψη  στην  όμορφη ΣΙΕΝΑ,  με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από τον χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Άφιξη στην ΡΩΜΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο  και ακολουθεί  προαιρετική   γνωριμία  με  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης (BYNIGΗT), για  να  απολαύσουμε φωτισμένη τη  γοητευτική’  πρωτεύουσα  της  Ιταλίας.   Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ

Πρωινό   και  ξεκινάμε  την  ξενάγηση  μας   στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ»  από  τις  ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ  και  συνεχίζουμε  με  την  ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ το  ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, τις  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ  ΑΓΟΡΕΣ, το μνημείο του ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ, το  λόφο του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ  και ολοκληρώνουμε  την  επίσκεψη  μας  με  την  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΠΕΤΡΟΥ  στο  ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

Στον ελεύθερο  χρόνο  που  ακολουθεί,  μπορείτε  να  επιλέξετε,   μια  επίσκεψη  στα  Μουσεία  Βατικανού   και  τη  μεγαλόπρεπη Βασιλική  του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ  η περιπάτους  στον εμπορικό δρόμο VIA DEL’ CORSO,  που  ξεκινά  από την  ΠΙΑΤΣΑ  ΒΕΝΕΤΣΙΑ  και  καταλήγει  στην  ΠΙΑΤΣΑ  ΝΤΕΛ  ΠΟΠΟΛΟ,  με  εύκολη  πρόσβαση  στη   ΦΟΝΤΑΝΑ  ΝΤΙ  ΤΡΕΒΙ,  το  ΠΑΝΘΕΟΝ,  την  ΠΙΑΤΣΑ  ΚΟΛΟΝΑ  και την  ΠΙΑΤΣΑ  ΝΤΙ  ΙΣΠΑΝΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 6Η ΗΜΕΡΑ:ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΜΠΑΡΙ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ ,επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ.  Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για  το λιμάνι του ΜΠΑΡΙ. Τακτοποίηση τις καμπίνες του πλοίου  και απόπλους  για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη  στο  λιμάνι  της  ΠΑΤΡΑΣ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ  με ενδιάμεση στάση, για  να  φθάσουμε νωρίς το απόγευμα.

ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  ΦΟΡΕΣ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ .

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 475 Η/Β ( 515 Η/Β 28/12)

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. AB4
  • Διαμονή – (4) διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχεία 4*.
  • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία ( 4 πρωινά, 4 γεύματα  η  δείπνα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική  κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 146 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video