4 ΗΜΕΡEΣ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣKΟ - ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ TIMH : 175 Η/Β 23/12 - 225 Η/Β 30/12, 5/1

4 ΗΜΕΡEΣ

XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ 

ΜΠΑΝΣKΟ

ΣΟΦΙΑ -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 30/12, 5/1

 

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ -  ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση στις 06:30 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ  (γεύμα προαιρετικά), προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα  για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε  στη  Βουλγαρία, για να καταλήξουμε  νωρίς  το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo   ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και  ημέρα  ελεύθερη.  Αξιοποιήστε  το   χρόνο  σας  με  περιπάτους  στο  χιονισμένο  χωριό  η  μια  ακόμη  επίσκεψη  στο  χιονοδρομικό  κέντρο. Δείπνο,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ  ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και εκδρομή  στην  πρωτεύουσα  της  Βουλγαρίας.   Ξενάγηση της πόλης  όπου  μεταξύ  άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και  επιστροφή  νωρίς το βράδυ   στο  ξενοδοχείο  μας  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ  – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -  ΑΘΗΝΑ

Πρωινό  και  αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  μια  ευχάριστη  παράκαμψη για  επίσκεψη  στη  λουτρόπολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.  Συνεχίζουμε  για  το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο  έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ.  Άφιξη  το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175 Η/Β 23/12 - 225 Η/Β 30/12, 5/1

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή ( 3  η 4 ) διαν/σεις σε  ξενοδοχείο 3* sup -  4* .
  • Ημιδιατροφή (3 η 4 πρωινά & 3 η 4 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 311 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video