2-5/6/2017 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2-5/6/2017 4ήμερη

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΤΟ ‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 

ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ

 ΣΕΡΡΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στις ΣΕΡΡΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ‘’ στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, γνωστό από την αντίσταση των ελλήνων στην γερμανικές μεραρχίες. Συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα με τελικό προορισμό την λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο. Εν συνεχεία για Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, γεύμα στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, επίσκεψη στον πολιούχο της τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν.  ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : …………………………..

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στις ΣΕΡΡΕΣ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ , 5) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη επίσκεψη στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ είναι απαραίτητη η χρήση ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριου.

Διαβάστηκε 33 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video