2-5/6/2017 4ήμερη ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΙΘΑΚΗ)

2-5/6/2017 4ήμερη

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

(ΙΘΑΚΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2017

6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ  επιβίβαση στο πλοίο για ΠΟΡΟ άφιξη παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Κατόπιν για ΠΕΡΑΤΑΤΑ – ΤΡΩΙΑΝΑΤΑ και φτάνουμε στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, προσκύνημα. Συνεχίζουμε για ΣΒΟΡΑΝΑΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για φαγητό. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν για φωτογραφίες με φόντο την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα καταλήξουμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ. Επιβίβαση στο Φ/Μ για να περάσουμε απέναντι στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ στάση και από εκεί για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη ΣΑΜΗ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα. Επιστροφή το απόγευμα στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στάση . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2017

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου.  Εν συνεχεία μέσω της παραθαλάσσιας διαδρομής μας θα φτάσουμε στην όμορφη ΣΚΑΛΑ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για ΠΟΡΟ γεύμα και επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : ………………………

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ IRINNA ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στα ΣΒΟΡΑΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, 3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 57 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video