28/4-1/5/2017 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ‘’ ELPIDA CITY ‘’ 3*** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ : 140 Β/Β Κύριο

 

28/4-1/5/2017 4ήμερη

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΤΟ ‘’ ELPIDA CITY ‘’ 3*** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

 ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ

 ΣΕΡΡΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στις ΣΕΡΡΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA CITY 3*** ‘’ στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, γνωστό από την αντίσταση των ελλήνων στην γερμανικές μεραρχίες. Συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα με τελικό προορισμό την λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 30/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάϊτς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα) παραμονή, γεύμα στην περιοχή της Λίμνης. Κατόπιν για την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στάση. Εν συνεχεία για ΤΕΜΠΗ ΛΑΡΙΣΑ γεύμα επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν.  ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 140 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA CITY ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Φ.Π.Α.

 

 

Διαβάστηκε 178 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video