29/4-1/5/2017 3ήμερη ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ‘’ NAUTICA BAY ‘’ 3*** ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ - ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΓΑΛΑΤΑ - ΠΟΡΟ - ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΤΙΜΗ : 130 Η/Β Κύριο

 

29/4-1/5/2017 3ήμερη

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΣΤΟ ‘’ NAUTICA BAY ‘’ 3*** ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

ΣΠΕΤΣΕΣ   

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ 

ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

ΓΑΛΑΤΑ - ΠΟΡΟ

ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017

8:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 8:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για την πρωτεύουσα της Αργολίδας το ΝΑΥΠΛΙΟ, στάση. Εν συνεχεία για το ΤΟΛΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε  για ΛΥΓΟΥΡΙΟ – ΚΡΑΝΙΔΙ και φτάνουμε στο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΟΣΤΑ,  επιβίβαση στο καραβάκι για να μας μεταφέρει σε μικρή απόσταση στην νήσος ΣΠΕΤΣΕΣ, άφιξη και περιήγηση στο δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών. Το ηρωικό νησί της Επανάστασης του 1821 που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και ανέδειξε την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Χρόνος ελεύθερος λοιπόν για καφέ, ψώνια και φαγητό μέχρι το απόγευμα όπου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/2017

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΡΑΝΙΔΙ για να φτάσουμε στη Μονή Αγ. Αναργύρων, επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΕΡΜΙΟΝΗ στάση. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας παραλιακά θα καταλήξουμε στον ΓΑΛΑΤΑ και από εκεί όσοι θέλουν μπορούν να περάσουν απέναντι στον ΠΟΡΟ, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ στάση. ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 130 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ NAUTICA BAY ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στo ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, 3) τα 2 πρωινά, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό – Συνοδό, 6) Φ.Π.Α, 7) το καραβάκι για ΣΠΕΤΣΕΣ A/R.

Διαβάστηκε 224 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video