29/4-1/5/2017 3ήμερη ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑ) - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ) - ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΙΜΗ : 130 Η/Β Κύριο

29/4-1/5/2017 3ήμερη

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑ)

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ)

 ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ- ΒΕΡΓΙΝΑ 

 ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017

6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ και φτάνουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της ΒΕΡΓΙΝΑ , επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΝΑΟΥΣΑ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο(4km. από την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος) χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους ΚΑ’Ι’ΜΑΚΤΣΑΛΑΝ(ΒΟΡΑΣ), στάση. Εν συνεχεία για ΑΡΙΔΑΙΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ  και φτάνουμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ επίσκεψη. Εν συνεχεία για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ παραμονή, γεύμα.  Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ' οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 130 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ΔΡΥΑΔΕΣ ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή του ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ(4km. από την πόλη), 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - Συνοδό , 6) Φ.Π.Α.

 

 

Διαβάστηκε 237 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video