29/4-1/5/2017 3ήμερη ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ - ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ – ΠΥΛΟ - ΟΛΥΜΠΙΑ - ΛΕΒΙΔΙ - ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΙΜΗ : 115 Η/Β

29/4-1/5/2017  3ήμερη

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ

ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ – ΠΥΛΟ - ΟΛΥΜΠΙΑ

 ΛΕΒΙΔΙ - ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Κάψια, με πλούσιο διάκοσμο από πολύχρωμους σταλαγμίτες και  σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΒΥΤΙΝΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΑΓΚΑΔΙΑ στάση και καταλήγουμε στην ΟΛΥΜΠΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4/2017

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μουσείο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ επίσκεψη στο κάστρο της , όπου η θέα στο νησάκι της Σφακτήρας και τη Σπηλιά του Νέστορα είναι εκπληκτική. Παραμονή, γεύμα στο γραφικό λιμάνι της ΠΥΛΟΥ που απλώνεται στον ΟΡΜΟ του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ. Κατόπιν για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στάση. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ στάση. Εν συνεχεία για  ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ στάση. Κατόπιν για ΕΛΛΗΝΙΚΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 115 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ΄΄ OLYMPIC VILLAGE ΄΄ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΟΛΥΜΠΙΑ , 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα , 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 59 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video