ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ

& ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

9 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΑΛΠΙΚΟ  ΤΡΕΝΟ

ΑΟΣΤΑ - ΜΟΝΤΡΕ - ΛΩΖΑΝΗ  - ΓΕΝΕΥΗ – ΒΕΡΝΗ

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ  

ΑΛΠΙΚΟ  ΤΡΑΙΝΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ –KOMO- ΜΙΛΑΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 22/12, 28/1, 25/2, 25/3

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση  για  το  λιμάνι  της ΠΑΤΡΑΣ, με ενδιάμεση  στάση, επιβίβαση  στο πλοίο, απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ, διανυκτέρευση  εν  πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΓΚΩΝΑ – ΑΟΣΤΑ

Άφιξη στην ΑΓΚΩΝΑ  και άμεση αναχώρηση για την  περιοχή  της  ΑΟΣΤΑ,  με ενδιάμεσες στάσεις, Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΟΣΤΑ– ΜΟΝΤΡΕ  – ΛΩΖΑΝΗ  – ΓΕΝΕΥΗ

Μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουμε για την πόλη της ΛΩΖΑΝΗΣ. Η  διαδρομή  μας   υπέροχη  από  το  τούνελ  του  ΑΓΙΟΥ  ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ     μας  οδηγεί    στο  ΜΟΝΤΡΕ,  την  πόλη  των συνεδρίων και των διεθνών συναντήσεων. Λίγο  αργότερα  περνώντας  από  μια  ακόμη  κλασική  ελβετική  πόλη  τη  ΒΕΒΕ,  καταλήγουμε  στη  ΛΩΖΑΝΗ., όπου θα δούμε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, την έδρα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την εκκλησία του ΑΓ.ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ και το γραφικό λιμάνι ΟΥΣΥ. Το  βράδυ  θα  τακτοποιηθούμε  στο  ξενοδοχείο  μας  στην  περιοχή  της  ΓΕΝΕΥΗΣ,  όπου  θα  έχουμε  δείπνο  και  διανυκτέρευση.  

4Η ΗΜΕΡΑ:  ΓΕΝΕΥΗ – ΒΕΡΝΗ – ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Πρωινό  και  περιήγηση -  γνωριμία στην  πόλη  της  ΓΕΝΕΥΗΣ,  με το μέγαρο των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,  το νησάκι του ΖΑΚ ΡΟΥΣΩ, το μνημείο των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ, το ΡΟΛΟΙ με τα λουλούδια, τον πίδακα σύμβολο της πόλης. Αμέσως  μετά  θα  αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, την ΒΕΡΝΗ. Χτισμένη πάνω στην αναδίπλωση του ποταμού Άαρ. Κατά την παραμονή μας στην πόλη θα δούμε το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΡΟΛΟΪ με τις φιγούρες, το λάκκο με τις ΑΡΚΟΥΔΕΣ, κ.α. Επόμενος  σταθμός το μεγαλύτερο κέντρο πώλησης αναμνηστικών στην Ελβετία, το πανέμορφο ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ. Θα περπατήσουμε στην λεωφόρο ΧΕΕΒΕΚ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές και θα θαυμάσουμε  μοναδικές ομορφιές της πόλης. Το  βράδυ  καταλήγουμε  στην ευρύτερη  περιοχή της  πόλης  της  ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

5ΗΗΜΕΡΑ:ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΖΥΡΙΧΗ -  ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Μετά  το  πρωινό  περιήγηση -  γνωριμία  με  την πόλη  της  ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ,  πριν  ξεκινήσουμε  για  την οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Ζυρίχη. Η πόλη είναι χτισμένη στην βόρεια άκρη της ομώνυμης λίμνης εκεί όπου πηγάζουν οι ποταμοί ΛΙΜΑΤ και ΖΙΛ. Εδώ θα γνωρίσουμε το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την εκκλησία MUNSTER με τα βιτρώ του Σαγκάλ και θα κάνουμε τα ψώνια μας στην εμπορική καρδιά της πόλης, τους δρόμους ΜΠΑΝΧΟΦΣΤΡΑΣΣΕ και ΛΙΜΑΤΚΕ. Επιστροφή   στο ξεν/χείο  μας  στη  ΛΟΥΚΕΡΝΗ, χρόνος  ελεύθερος  για  να  ολοκληρώσουμε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη  και τα  αξιοθέατα, δείπνο  και    διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ:   ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ST.MORITZ  /  ΑΛΠΙΚΟ  ΤΡΕΝΟ

Πρωινό  και  αναχώρηση για  chur και στη συνέχεια με τρένο ( έξοδα  ατομικά)  θα επισκεφθούμε το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο  St. Moritz το οποίο είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από μια λίμνη η οποία, παγωμένη καθώς είναι το χειμώνα, αποτελεί ιδανικό στάδιο για Χόκεϋ. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Άρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από τον 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα μέρος ιδεώδες για σκι αλλά και το καλοκαίρι για πεζοπορία. Παραμονή  γεύμα  προαιρετικά, επιστροφή  στη  ΛΟΥΚΕΡΝΗ,  δείπνο,  διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ-  ΚΟΜΟ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωϊνό  και  αναχώρηση  για  άλλη μια  πολύ  όμορφη  λίμνη  και  πόλη   της  Ελβετίας, το  ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Θα   φθάσουμε  νωρίς  το  μεσημέρι  και  θα  έχουμε  χρόνο  για  μικρή  περιήγηση  και  αν  οι  καιρικές  συνθήκες    το  επιτρέπουν,  γιατί  όχι  και  προαιρετική  ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή ΣΑΝ  ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ, για  να  απολαύσουμε  πανοραμικά  την  πόλη  και  τη  λίμνη  του  ΛΟΥΓΚΑΝΟ.  Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται  το  ίδιο  ενδιαφέρουσα  καθώς  διασχίζουμε  τη  βόρειο  Ιταλία, για  τη λίμνη και την πόλη του  ΚΟΜΟ. Μια πόλη στην  επαρχία  της   Λομβαρδίας,    στη  βόρειο Ιταλία, 45 χλμ βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της λίμνης Κόμο,  είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Νωρίς  το  βράδυ  καταλήγουμε  στην  πόλη  των  εκθέσεων  και  της  μόδας, το  ΜΙΛΑΝΟ.  Μετά  το  δείπνο  προαιρετικά μπορούμε  να  περπατήσουμε  στο  κέντρο  της  πόλης, μέχρι  την  ονομαστή   ΣΚΑΛΑ  ΤΟΥ  ΜΙΛΑΝΟΥ  και  το ΝΤΟΥΟΜΟ,   διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ-ΑΓΚΩΝΑ

Πολύ  νωρίς  το  πρωί,  ΄΄γεμάτοι  εικόνες, τοπία  και  αναμνηστικά’’  κατευθυνόμαστε  μέσω  ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ   για  το  λιμάνι  της  ΑΓΚΩΝΑΣ. Άφιξη, τακτοποίηση  στο  πλοίο,  απόπλους  για  ΠΑΤΡΑ,  διανυκτέρευση  εν  πλω.    

9Η ΗΜΕΡΑ:  ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη  στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και  αναχώρηση  για  ΑΘΗΝΑ  με  ενδιάμεση  στάση.

 

Υ.Γ.  ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  Η  ΔΙΑΝ/ΣΗ  ΤΗΣ    3ΗΣ   ΗΜΕΡΑΣ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ   ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΛΩΖΑΝΗΣ,  ΚΑΘΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΗΣ  ΖΥΡΙΧΗΣ..

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 685 H/B

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή  κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup &  4*.
 • Ημιδιατροφή ( 6 πρωινά,  & 6  δείπνα).
 • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C (AB4).
 • Αρχηγό  -  συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α

 

9 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ  

(ΔΡΕΣΔΗ) - ΒΙΕΝΝΗ

ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ

ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ – ΔΡΕΣΔΗ – ΒΙΕΝΝΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 22/12, 29/12, 21/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3

 

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ  H  KΡΟΥΣΕΒΑΤΣ 

Aναχώρηση   στις 06:00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ.  Hμίωρη  στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω  ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, με  ενδιάμεση  στάση  για γεύμα  προαιρετικά, για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και  η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί  στην περιοχή  της ΝΙΣ,  για δείπνο  και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:   ΝΙΣ   – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα  το  << ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ >> η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)   

Πρωινό και  αρχίσουμε την  περιήγηση - ξενάγησή μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα επισκεφθούμε την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Κατόπιν διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ, για να δούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη,   από το λόφο του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που  ακολουθεί, μπορούμε  να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο VACI ή να κάνουμε  μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά,  ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και  κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό  αφήνουμε την πρωτεύουσα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή για την πρωτεύουσα της ΤΣΕΧΙΑΣ, την ΠΡΑΓΑ. Άφιξη στη Χρυσή πόλη και πρώτη γνωριμία με την πόλη και  τα  αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο,   διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση) -  ΚΑΡΛΟΒΙ  ΒΑΡΥ

Πρωινό και αρχίζουμε  αμέσως  την  ξενάγηση της  πόλης, από την  ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με  το  μεγαλοπρεπή  Ναό  του  ΑΓΙΟΥ  ΒΙΤΟΥ,  κατηφορίζουμε  στη  συνέχεια από το  στενάκι  των  ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ, για  να  συναντήσουμε  το  ΝΑΟ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ,  καθώς  και  τη  γέφυρα  του  ΚΑΡΟΛΟΥ  και  να  καταλήξουμε  στο  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  με το  ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ  ΡΟΛΟΙ, την  οδό  ΠΑΡΙΣΙΩΝ  και  την  ΕΒΡΑΙΚΗ  ΣΥΝΟΙΚΙΑ  και  τέλος  τη  γέφυρα  του  ΤΣΕΧ. Αμέσως μετά θα  επισκεφθούμε το γραφικό καταπράσινο θέρετρο  του  ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ με τις φημισμένες ιαματικές πηγές στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Τον  14ο  αιώνα  ονομάστηκε  ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΠΟΛΗ  από  τον  αυτοκράτορα  ΚΑΡΟΛΟ  τον  4ο   και  έκτοτε  καθιερώθηκε  σαν  τόπος  συνάντησης  προσωπικοτήτων  των  γραμμάτων  ,  των  τεχνών  και  της  πολιτικής,  όπως  ο  ΤΣΑΡΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ,  ο ΓΚΑΙΤΕ ,  ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ο  ΜΠΑΧ,  ο ΜΑΡΞ κ.α. Χρόνος ελεύθερος  για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια του χωριού ή να κάνουμε αγορές στα πολυάριθμα μαγαζιά. Επιστροφή  στην ΠΡΑΓΑ, δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ  -  ( ΔΡΕΣΔΗ )

Μετά  το  πρωινό   έχετε  να  επιλέξετε  περιπάτους για  να  ολοκληρώσετε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη  και  την  αγορά  της,  με τα περίφημα κρύσταλλα ΒΟΗΜΙΑΣ,  ή προαιρετικά  εκδρομή  στη  ΔΡΕΣΔΗ,  τη  «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ»   Ο ποταμός ΕΛΒΑΣ τη χωρίζει σε δύο τμήματα, την παλαιά και την νέα πόλη. Αυτός ο διαχωρισμός έχει λιγότερη σημασία σήμερα μετά τους βομβαρδισμούς του 1945, αφού μέσα σε μια νύχτα άλλαξε ολόκληρο το σχέδιο της πόλης. Παρόλα αυτά όμως παραμένει πλούσια σε μνημεία, με μεγάλη καλλιτεχνική και πολιτιστική παράδοση. Θα δούμε λοιπόν το μεγαλειώδες αρχιτεκτονικό συγκρότημα «ZWIMGER», μέρος της πριγκηπικής κατοικίας του 17ου αιώνα, πολυτελές κτίριο σε ρυθμό ΜΠΑΡΟΚ, σχεδιασμένο από τον MATHIAS POPPELMAN. Ακολουθεί επίσκεψη στην πλατεία Θεάτρου, με το ΘΕΑΤΡΟ της ΟΠΕΡΑΣ και στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΥΛΗΣ, ένα πραγματικό κόσμημα  αρχιτεκτονικής, έργο του Ιταλού GAETANO CHIAVERI. Χρόνος  ελεύθερος  γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή  στην  ΠΡΑΓΑ  για  δείπνο και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ -  ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για  ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ  νωρίς  φθάνουμε  στην  πόλη  του ΣΤΡΑΟΥΣ  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία    να  δούμε  τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ  ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη -  ξενάγηση των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Αμέσως  μετά  συνεχίζουμε  για  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ,  άφιξη, τακτοποίηση  στο  ξεν/χείο, δείπνο,  διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  –   ΝΙΣ 

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΣΕΓΚΕΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ)  με  ενδιάμεσες  στάσεις, για την   περιοχή της  ΝΙΣ. Άφιξη, τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό  τον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος διαβατηρίων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη  το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 445 Η/Β (485 Η/Β για 29/12)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4*   ( 3* - 4* στη ΣΕΡΒΙΑ).
 • Ημιδιατροφή (8  πρωινά,   1 γεύμα η  7 δείπνα ).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

8 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ &   

ΒΑΥΑΡΙΚΟ  ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΒΕΡΟΝΑ -  ΜΟΝΑΧΟ -  ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΓΚΑΟΥ

ΝΟΙΣΒΑΝΣΤΑΙΝ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ  -  ΒΕΝΕΤΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 29/12, 21/1, 11/2, 25/2, 11/3, 25/3

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ (πλοίο)

Αναχώρηση  από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με  ενδιάμεση  στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και  απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ,  διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ:   ΑΓΚΩΝΑ –   ΒΕΡΟΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι  της  ΑΓΚΩΝΑ και άμεση αναχώρηση  για  τη  βόρειο  Ιταλία  και  την  πόλη  της  ΒΕΡΟΝΑΣ. Με  ενδιάμεση στάση  θα  φθάσουμε νωρίς  το  βράδυ,  τακτοποίηση  στο  ξεν/χείο,  δείπνο,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΝΑ  - ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό,  σύντομη  περιήγηση  στην  πόλη  του  ΡΩΜΑΙΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ  και  αναχώρηση  για  ΜΟΝΑΧΟ. Άφιξη  στην  πρωτεύουσα  της  Βαυαρίας,  χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους  γνωριμίας  και  αγορές  στους  εμπορικούς  δρόμους. Ακολουθεί  δείπνο,  τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ  -  ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ  - ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΚΑΟΥ

Πρωινό  και  ξεκινά μια  ξεχωριστή και πανέμορφη διαδρομή για  το  ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ, πόλη γνωστή από το «ΘΕΑΤΡΟ των ΠΑΘΩΝ του ΧΡΙΣΤΟΥ»,  επίσκεψη και  συνεχίζουμε για  το μεγαλειώδες κάστρο του ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ,  ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεσπόζει σε ένα τοπίο μοναδικό. Η περιπλάνησή μας στη φύση συνεχίζεται μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουμε στο  ΜΟΝΑΧΟ,  για  να  ολοκληρώσουμε τη  γνωριμία  με  την  πόλη, δείπνο,  διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΟΝΑΧΟ -  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ -  ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ. Πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία. Θα δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα  αξιοθέατα, όπως το «σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ και τέλος το περίφημο ΝΤΟΜ, τον καθεδρικό ναό της πόλης.  Το  απόγευμα  καταλήγουμε  στο  ξενοδοχείο  μας στο  ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ ,  τακτοποίηση,  χρόνος  ελεύθερος   για  περιπάτους,  δείπνο,  διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ   -  ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό σύντομη γνωριμία - περιήγηση  στην πόλη του ποταμού ΙΝΝ. Ξεκινάμε από την κεντρική λεωφόρο της ΜΑΡΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ, για να ακολουθήσει το Δημαρχείο, το κτίριο της ΧΡΥΣΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και ο καθεδρικό ναός της πόλης. Αμέσως  μετά  αναχώρηση  για  ΒΕΝΕΤΙΑ.  Άφιξη,  τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο  δείπνο   και επίσκεψη    στη  ‘’Βασίλισσα  της  Αδριατικής’’ . Με  βαπορέτο (έξοδα  ατομικά )  φθάνουμε  στη  ΒΕΝΕΤΙΑ, με  την  περίφημη  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΜΑΡΚΟΥ, ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ  ΤΩΝ  ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, ΤΟ  ΠΑΛΑΤΙ  ΤΩΝ  ΔΟΓΗΔΩΝ  κ.α.  Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο,  διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ  -  ΑΓΚΩΝΑ 

Μετά  το  πρωινό ξεκινάμε για το λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ, μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ, με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Το μεσημέρι φθάνουμε στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και τρείς  περίπου ώρες αργότερα στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 565 Η/Β ( 615 Η/Β για 28/12)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Eκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία ( 5 πρωινά &  5 δείπνα ).
 • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΝΕΣ  εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με W.C.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

7ΗΜΕΡΕΣ

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ

ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 28/12, 28/1, 25/2, 25/3

 

1Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ / ΠΛΟΙΟ

Αναχώρηση  για Πάτρα με ενδιάμεση  στάση, τακτοποίηση  στο πλοίο,  απόπλους για Αγκώνα, διαν/ση εν πλώ.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΩΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ

Άφιξη στην Αγκώνα και άμεση αναχώρηση  για ΜΙΛΑΝΟ, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ  ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωινό και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού, για να γνωρίσουμε το ΝΤΟΥΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του  Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala. Αμέσως μετά θα έχουμε σύντομη επίσκεψη στο ΚΟΜΟ, ενώ στη συνέχεια μια καταπληκτική διαδρομή, με τη «μαγεία» των Ελβετικών τοπίων να μας συνοδεύει, θα μας  οδηγήσει μέχρι την πρώτη Ελβετική πόλη και ομώνυμη λίμνη, το ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε αυτή τη χαρακτηριστική Ελβετική πόλη,  αλλά και να ανέβουμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος/ έξοδα ατομικά) στην  κορυφή ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ, για να απολαύσουμε τα μοναδικά τοπία που συνθέτουν οι λίμνες και τα βουνά της περιοχής. Επιστροφή στο Μιλάνο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η  ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, με ενδιάμεση στάση. Άφιξη και με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στην πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ, για να δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ, το ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ και το ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΔΟΓΗΔΩΝ. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ - ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ’ ΑΜΠΕΤΣΟ.

Πρωινό και μια υπέροχη διαδρομή μας οδηγεί στις Ιταλικές Άλπεις, στην περιοχή των Δολομιτών και τη λίμνη Μιτζουρίνα. Εδώ θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη με τα κομψά καταστήματα και τα όμορφα σαλέ, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ για   δείπνο  και  διαν/ση.

6Η  ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΓΚΩΝΑ

Νωρίς το πρωί γενάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ. Τακτοποίηση  στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

7Η  ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για  Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 495 Η/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

*Διαμονή, (4) διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.

*Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ  και  τέσσερα  δείπνα  στα  ξενοδοχεία.

*Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με WC (AB4).

*Αρχηγό – συνοδό.

*Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 *Φ.Π.Α.

 

7 ΗΜΕΡΕΣ  

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  -  ΚΑΡΠΑΘΙΑ

ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 30/12, 2/1, 28/1, 25/2, 11/3, 25/3

 

1Η   ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση 06:30 πμ από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ καθώς και στον Πλαταμώνα για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ – έλεγχος διαβατηρίων – άφιξη το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – MΠΡΑΣΩΒ Η  ΣΙΝΑΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για  ΡΟΥΜΑΝΙΑ   και  τη  γραφική   περιοχή  των  Καρπαθίων. Με  ενδιάμεσες  στάσεις  θα  φθάσουμε  νωρίς  το  βράδυ.  Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  δείπνο,  χρόνος  ελεύθερος,  διαν/ση.

3Η   ΗΜΕΡΑ: ΣΙΝΑΪΑ – ΠΕΛΕΣ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ -  ΦΡΟΥΡΙΟ  ΜΠΡΑΝ -  ΜΠΡΑΣΟΒ

Πρωινό και επίσκεψη της  μεσαιωνικής  πόλης  ΜΠΡΑΣΩΒ ( 18ΟΥ αιώνα) με  τη  Μαύρη  Εκκλησία. Αμέσως  μετά φθάνουμε  στη  ΣΙΝΑΙΑ, για να  δούμε  το παλάτι ΠΕΛΕΣ,  τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ, το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ  και συνεχίζουμε για το φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ). Το  απόγευμα  αναχώρηση  για  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

4Η  ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  (ξενάγηση)

Πρωινό  και  γνωριμία με την παλαιά και νέα πόλη. Θα επισκεφθούμε τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ με το ΜΝΗΜΕΙΟ του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ, τη ΒΟΥΛΗ, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την αγορά της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η  ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ /  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ

Μετά  το  πρωινό  αναχώρηση   για  την πόλη   της  ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ, με  το  μεγαλύτερο  λιμάνι στη   Μαύρη  Θάλασσα. Σύντομη  περιήγηση   της  πόλης  που  φιλοξενεί  και  το  ΝΑΟ  ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ  ΠΕΤΡΟΥ  ΚΑΙ  ΠΑΥΛΟΥ.  Χρόνος   ελεύθερος  για   περιπάτους  και γεύμα  προαιρετικά  και   επιστροφή νωρίς  το βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, για    δείπνο  και διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Πρωινό  και  αναχώρηση  για  την πολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Η  διαδρομή  μας μέσω  RUSE και  VELIKO  TARNOVO, μια  πόλη  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως πρωτεύουσας της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας που συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή.  Συνεχίζουμε  για  να  προσπεράσουμε  τη  Βουλγαρική  πρωτεύουσα και  να  καταλήξουμε το  βράδυ στο  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  για  δείπνο  και  διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ –   ΑΘΗΝΑ

Πρωϊνό και χρόνος  ελεύθερος για  σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη.  Κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ, και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για   ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ,  άφιξη  το  βράδυ. 

ΤΙΜH KAT’ ATOMO : 360 Η/Β

 ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup.-4*.
 • Ημιδιατροφή  (6 πρωϊνά – 6  δείπνα).
 • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

7ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ   ΙΤΑΛΙΑΣ

ΑΓΚΩΝΑ  – ΒΕΝΕΤΙΑ –  ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

 ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠAΡΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 28/12, 2/1, 28/1, 25/2, 25/3

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο   και απόπλους   για ΑΓΚΩΝΑ,  διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΩΝΑ – ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Άφιξη  στο  λιμάνι της  ΑΓΚΩΝΑ και άμεση  αναχώρηση για το ΜΕΣΤΡΕ της ΒΕΝΕΤIΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Αμέσως μετά θα  γνωρίσουμε την πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ. Θα δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ , τη  ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ,  και τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  στο  ΜΕΣΤΡΕ,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΒΕΝΕΤΙΑ  - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό ολοκληρώνουμε  την  επίσκεψη  μας  στη  ΒΕΝΕΤΙΑ   και   αναχώρηση  για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ,  Στην πόλη  της  Αναγέννησης,  θα  δούμε  και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό  δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί τακτοποίηση   στο  ξεν/χείο, δείπνο   και   διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ  – ΡΩΜΗ

Πρωινό και αναχώρηση για  ΡΩΜΗ, με μία ευχάριστη παράκαμψη  στην  όμορφη ΣΙΕΝΑ,  με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από τον χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Άφιξη στην ΡΩΜΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο  και ακολουθεί  προαιρετική   γνωριμία  με  τη  νυκτερινή  όψη  της  πόλης (BYNIGΗT), για  να  απολαύσουμε φωτισμένη τη  γοητευτική’  πρωτεύουσα  της  Ιταλίας.   Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ

Πρωινό   και  ξεκινάμε  την  ξενάγηση  μας   στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ»  από  τις  ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ  και  συνεχίζουμε  με  την  ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ το  ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, τις  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ  ΑΓΟΡΕΣ, το μνημείο του ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ, το  λόφο του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ  και ολοκληρώνουμε  την  επίσκεψη  μας  με  την  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓΙΟΥ  ΠΕΤΡΟΥ  στο  ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

Στον ελεύθερο  χρόνο  που  ακολουθεί,  μπορείτε  να  επιλέξετε,   μια  επίσκεψη  στα  Μουσεία  Βατικανού   και  τη  μεγαλόπρεπη Βασιλική  του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ  η περιπάτους  στον εμπορικό δρόμο VIA DEL’ CORSO,  που  ξεκινά  από την  ΠΙΑΤΣΑ  ΒΕΝΕΤΣΙΑ  και  καταλήγει  στην  ΠΙΑΤΣΑ  ΝΤΕΛ  ΠΟΠΟΛΟ,  με  εύκολη  πρόσβαση  στη   ΦΟΝΤΑΝΑ  ΝΤΙ  ΤΡΕΒΙ,  το  ΠΑΝΘΕΟΝ,  την  ΠΙΑΤΣΑ  ΚΟΛΟΝΑ  και την  ΠΙΑΤΣΑ  ΝΤΙ  ΙΣΠΑΝΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 6Η ΗΜΕΡΑ:ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΜΠΑΡΙ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ ,επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ.  Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για  το λιμάνι του ΜΠΑΡΙ. Τακτοποίηση τις καμπίνες του πλοίου  και απόπλους  για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη  στο  λιμάνι  της  ΠΑΤΡΑΣ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ  με ενδιάμεση στάση, για  να  φθάσουμε νωρίς το απόγευμα.

 

ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  ΦΟΡΕΣ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 475 Η/Β ( 515 Η/Β για 28/12)

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. AB4
 • Διαμονή – (4) διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία ( 4 πρωινά, 4 γεύματα  η  δείπνα).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική  κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

7 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ  ΧΩΡΙΑ (ΒΙΕΝΝΗ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 29/12, 2/1, 28/1, 25/2, 25/3

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ-ΝΙΣ

Aναχώρηση στις 06:00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην  περιοχή  της  Λαμίας και  μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ,  με  ενδιάμεση  στάση   για   γεύμα  προαιρετικά, για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή  ΝΙΣ,   για  δείπνο  και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας έξω  από  την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί στην πόλη του ROZKE    στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ. Έλεγχος  ταξιδιωτικών  εγγράφων και συνεχίζουμε  για το ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, την πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ,  που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος,  διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό περιήγηση  -  ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα  ξεκινήσουμε  από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα  και  θα  συνεχίσουμε  την περιήγηση  μας  με  τη  λεωφόρο  ΑΝΤΡΑΣΣΥ,  για  να  δούμε την  Όπερα, το  Κοινοβούλιο για  να  διασχίσουμε  στη  συνέχεια μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων και να  βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για  να  επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει  στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες  και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη,  ο   λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμακαι στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε  να  περπατήσετε  στον  εμπορικό  δρόμο  VACI, να  δοκιμάσετε  τοπικά  γλυκίσματα και  να  χαλαρώσετε  στα  φημισμένα  καφέ  GERBRAEUD  &  NEW  YORK.    Το βράδυ προαιρετική  διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ  ΧΩΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση   για  την  όμορφη  διαδρομή,  στην  καμπή  του  Δούναβη.  Πρώτος  σταθμός  το  χωριό  των  καλλιτεχνών ,  Ο  ΑΓΙΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ,  με  τα  γραφικά  σοκάκια  και  τα  όμορφα  τουριστικά  καταστήματα,  για  να  ακολουθήσει  το  ΒΙΣΣΕΓΚΡΑΝΤ,  με  το  άλλοτε  λαμπρό και  φημισμένο  Βασιλικό  ανάκτορο   του, που  σώζονται  μόνο  λίγα  ερείπια,  ενώ  η   αναγεννησιακού  ρυθμού,  επίσημη  αυλή  υποδοχής  αναστηλώθηκε  με  βάση  τα  παλαιά  σχέδια.  Αμέσως  μετά  θα  έχουμε  χρόνο  για  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά, στην πρώτη  πρωτεύουσα  της  Ουγγαρίας,  το  ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ. Θα  διασχίσουμε  τη  γέφυρα  που  ενώνει  τις  δύο  όχθες  του  Δούναβη, την  Ουγγαρία  με  τη  Σλοβακία,  για  να  περάσουμε  στην  πόλη  ΣΤΟΥΡΟΒΟ της  ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ, από  όπου  θα  έχουμε  την  ευκαιρία  να  απολαύσουμε  το  Δούναβη  και  τον  ΑΓΙΟ  ΣΤΕΦΑΝΟ, φωτισμένο  στον  απέναντι  λόφο  της  Ουγγαρίας. Επιστροφή  στη  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, προαιρετικά  ΜΙΝΙ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με  τουριστικό   καραβάκι  στο  Δούναβη,  δείπνο,  διαν/ση. 

5Η ΗΜΕΡΑ:   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ  ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)

Πρωινό  και  ημέρα  ελεύθερη να  ολοκληρώσετε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη  και  τα  αξιοθέατα,  ή  εναλλακτικά  να  ακολουθήσετε προαιρετικά  την  πρόταση  μας   για  ημερήσια  εκδρομή  στην  πρωτεύουσα  της  Αυστρίας  τη  ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ  νωρίς  θα  φθάσουμε  στην  πόλη  του ΣΤΡΑΟΥΣ  και  θα  έχουμε  την  ευκαιρία  στην  περιήγηση  μας,  να  δούμε  τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ  ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Επιστροφή  νωρίς  το  βράδυ  στη  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  –  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -  ΝΙΣ

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με  στάση - επίσκεψη στην   πόλη  του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, για την   περιοχή της  ΝΙΣ. Άφιξη, τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ:  ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό  τον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη  το βράδυ.

TIMH KAT’ ATOMO : 335 Η/Β ( 385 Η/Β για 29/12)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* ( ΝΙΣ  3*  ).
 • Ημιδιατροφή (6 πρωινά  /  1  γεύμα  & 5 δείπνα ).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 

ΚΑΡΠΑΘΙΑ  

ΣΟΦΙΑ –  ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

ΣΙΝΑΙΑ  – ΦΡΟΥΡΙΟ  ΜΠΡΑΝ

ΜΠΡΑΣΟΒ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 30/12, 2/1, 28/1, 25/2, 25/3

1Η   ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση 06:30 πμ από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ καθώς και στον Πλαταμώνα για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ – έλεγχος ταξιδιωτικών  εγγράφων – άφιξη το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ –  ΠΛΕΒΕΝ -  BOYKOYΡEΣTI

Πρωινό,  σύντομη  περιήγηση  στη  Βουλγαρική και αναχώρηση για  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.  Σημαντικός σταθμός  στη  διαδρομή  μας,  το  VELIKO TARNOVO, μια  πόλη  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως πρωτεύουσας της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας που συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με  ενδιάμεση  στάση,  θα  τακτοποιηθούμε το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο μας,  όπου  θα  έχουμε  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) 

Πρωινό και  γνωριμία με την παλαιά και νέα πόλη. Θα επισκεφθούμε τη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ με το ΜΝΗΜΕΙΟ του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, τον ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ, τη ΒΟΥΛΗ, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ  καθώς  επίσης  και  το  ΠΑΛΑΤΙ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ ( ΠΑΛΑΤΙ  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ ) Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την αγορά της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η  ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ   ΣΤΑ   ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Πρωινό  και  αναχώρηση  για  την  γραφική  περιοχή  των  Καρπαθίων.  Πρώτος  σταθμός τα ΣΙΝΑΙΑ, για  να  δούμε το παλάτι ΠΕΛΕΣ,  τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ  και   το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Ακολουθεί  επίσκεψη   στο φρούριο ΜΠΡΑΝ

( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ), ενώ  αμέσως  μετά θα γνωρίσουμε  τη  μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,  για  δείπνο  και  διαν/ση. 

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Πρωινό  και  αναχώρηση  για  την πόλη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.  Συνεχίζουμε  για  να  προσπεράσουμε  τη  Βουλγαρική  πρωτεύουσα και  να  καταλήξουμε το  βράδυ στο  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  για  δείπνο  και  διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ –   ΑΘΗΝΑ

Πρωϊνό και χρόνος  ελεύθερος για   σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη.  Με  το εντυπωσιακό δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για   ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ,  άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 295 Η/Β

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup.-4*.
 • Ημιδιατροφή  (5 πρωϊνά  &  5  δείπνα).
 • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

4 ΗΜΕΡEΣ

XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ 

ΜΠΑΝΣKΟ

ΣΟΦΙΑ -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 23/12, 30/12, 5/1

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ -  ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση στις 06:30 από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ  (γεύμα προαιρετικά), προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα  για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε  στη  Βουλγαρία, για να καταλήξουμε  νωρίς  το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στo   ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και  ημέρα  ελεύθερη.  Αξιοποιήστε  το   χρόνο  σας  με  περιπάτους  στο  χιονισμένο  χωριό  η  μια  ακόμη  επίσκεψη  στο  χιονοδρομικό  κέντρο. Δείπνο,  διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ  ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και εκδρομή  στην  πρωτεύουσα  της  Βουλγαρίας.   Ξενάγηση της πόλης  όπου  μεταξύ  άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία  της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και  επιστροφή  νωρίς το βράδυ   στο  ξενοδοχείο  μας  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ  – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -  ΑΘΗΝΑ

Πρωινό  και  αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  μια  ευχάριστη  παράκαμψη για  επίσκεψη  στη  λουτρόπολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.  Συνεχίζουμε  για  το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο  έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ.  Άφιξη  το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175 Η/Β για 23/12 και 225 Η/Β για 30/12, 5/1

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή ( 3  η 4 ) διαν/σεις σε  ξενοδοχείο 3* sup -  4* .
 • Ημιδιατροφή (3 η 4 πρωινά & 3 η 4 δείπνα).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video