1-4/5/2019 4ήμερη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Στο νεόκτιστο ξενοδοχείο

‘’ WELLNESS SANTA RESORT ‘’ 5*****

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ

ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ

TETΑΡΤΗ 1/5/2019

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ WELLNESS SANTA RESORT ‘’ 5*****. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 2/5/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ.( Ο Γέροντας ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου). Εν συνεχεία για το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΣΑΝΑΔΡΑΣ. Πρώτος μας σταθμός η ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρος θα φτάσουμε στο ΧΑΝΙΩΤΗ στάση και καταλήγουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. ( Όσοι θέλουν μπορούν να πραγματοποιήσουν έναν προαιρετικό περίπατο με το καραβάκι παραθαλάσσια για το ΑΓ. ΟΡΟΣ.) Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ στάση και φτάνουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου θα επισκεφτούμε τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στην πλατεία Αριστοτέλους θα κάνουμε την βόλτα μας και θα ποιούμε τον καφέ μας . Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ WELLNESS SANTA RESORT ‘’ 5***** σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 3 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 

MIKΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΡΚΙΤΖΕ // ANAΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΑΙΒΑΛΙ – ΤΡΟΙΑ – ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ

7 ΗΜΕΡΕΣ // 25/4 ΕΩΣ 1/5/19

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΣΜΥΡΝΗ

Πολύ νωρίς το πρωί αναχώρηση για ΣΜΥΡΝΗ. Η διαδρομή μας από το συνοριακό σταθμό των ΚΗΠΩΝ και τα στενά των ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ, με ενδιάμεσες στάσεις μας οδηγεί το βράδυ στη ΣΜΥΡΝΗ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ

Πρωϊνό καΙ περιήγηση της πόλης, όπου ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του παρελθόντος της είναι εμφανής ακόμη και σήμερα.  Θα περάσουμε από το Μπαϊρακλί, την περιοχή όπου ιδρύθηκε η αρχαία Σμύρνη.  Εν συνεχεία θα οδηγηθούμε στο πολυτελές Κορδελιό, με τον όμορφο εμπορικό πεζόδρομο, θα φθάσουμε στη σύγχρονη «Μπλε Πόλη» (Mavi Sehir) και θα καταλήξουμε, περνώντας από το παλιό Στάδιο του Πανιωνίου στην Πούντα, για να κινηθούμε στην προκυμαία της Σμύρνης.  Θα περιπλανηθούμε στα Σχοινάδικα, στο Παραλλέλι, στην Μπελαβίστα, θαυμάζοντας τα παλιά ελληνικά αρχοντικά.  Στη συνέχεια μεταφορά στην πλατεία του Κονάκ, με σύμβολο τον Πύργο του Ρολογιού.  Ελεύθερος χρόνος, να τον διαθέσετε στην απέραντη αγορά Kemeralti. Δείπνο και παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Πρωινή αναχώρηση για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΕΦΕΣΟΥ. Για περισσότερο από 1.000 χρόνια, ήταν μία από τις μεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσμου και πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για το πλέον καλοδιατηρημένο και πολυσύχναστο αρχαιολογικό χώρο της Τουρκίας. Ξενάγηση στην αρχαία πόλη (τη βιβλιοθήκη του Κέλσου , το αρχαίο θέατρο, τις αγορές, τα λουτρά, το ναό της Αρτέμιδος κ.α.) . Αμέσως μετά συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ,  με τη μοναδική αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά σπίτια. Είναι γνωστό στους Έλληνες, από το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου «Ματωμένα χώματα». Στην είσοδο του χωριού δεσπόζει το Ελληνικό σχολείο του 1884, φτιαγμένο με έξοδα της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας του Ομηρείου Παρθεναγωγείου Σμύρνης, το οποίο λειτούργησε μέχρι το 1922. Τελευταίος σταθμός για σήμερα

το πασίγνωστο τουριστικό λιμάνι του ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ( ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ) με την παραλιακή ζώνη γεμάτη τουριστικά καταστήματα και το κάστρο του να δεσπόζει. Επιστροφή στη ΣΜΥΡΝΗ αργά το απόγευμα για δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΑΪΒΑΛΙ - ΤΡΟΙΑ - ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

Η διαδρομή μας σήμερα στα μικρασιατικά παράλια, πολύ ενδιαφέρουσα αφού μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να ξεναγηθούμε σε σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΠΕΡΓΑΜΟ. Επίσκεψη στην αρχαία πόλη της Περγάμου και περιήγηση στην διάσημη Κόκκινη Βασιλική(μία από της επτά αρχαιότερες εκκλησίες της Ανατολής) και στο Ασκληπιείο (ένα από τα αρχαιότερα νοσοκομεία, βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης και ήταν αφιερωμένο στο θεό της υγείας). Επόμενος σταθμός το ΑΪΒΑΛΙ, που υπήρξε μαζί με άλλες παρακείμενες πόλεις και χωριά ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία. Μεγάλο εμπορικό κέντρο, λόγω του λιμένα, είχε ανθρώπινη παρουσία από το 1500 π.Χ.. Η ίδρυση του σύγχρονου οικισμού τοποθετείται μεταξύ του 1570 και του 1580. Η πόλη, αποτέλεσε σύμβολο της προσφυγιάς του 1922. Σήμερα είναι ένα αναπτυσσόμενο αστικό κέντρο, το οποίο διατηρεί ακόμα αρκετά από τα ελληνικά του στοιχεία.

Συνεχίζοντας θα φθάσουμε και θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο της ΤΡΟΙΑΣ. Η Τροία ή Ίλιον είναι μυθική πόλη, θέατρο του Τρωικού πολέμου, μέρος του οποίου περιγράφεται στην Ομήρου Ιλιάδα, ένα αρχαιοελληνικό έπος, του 9ου ή 8ου π.Χ. αιώνα. Η Τροία είναι επίσης το όνομα του αρχαιολογικού χώρου, της παραδοσιακής τοποθεσίας της Ομηρικής Τροίας, στη Μικρά Ασία, κοντά στην ακτή της σημερινής βορειοδυτικής Τουρκίας, νοτιοδυτικά των Δαρδανελίων κάτω από το Όρος Ίδα της Φρυγίας. Νωρίς το βράδυ θα καταλήξουμε στο ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

 

6η ΜΕΡΑ: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΚΕΣΑΝΗ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωϊνό και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό των ΚΗΠΩΝ μέσω ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ, ΚΕΣΑΝΗΣ. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, με στάση στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, γεύμα προαιρετικά. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Τελευταία μέρα της εκδρομής μας και από τη γνωστή πλέον διαδρομή, προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη με μια ευχάριστη παράκαμψη στον ορεινό οικισμό του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και ενδιάμεσες στάσεις σε καφέ της εθνικής οδού, καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 375 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 335 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 125 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.

 • Δύο διαν/σεις σε ξενοδοχεία 3* με πρωϊνό, στην Ελλάδα.

 • Tρείς διαν/σεις στο ξενοδοχείο GREYMARK στη ΣΜΥΡΝΗ και μια διαν/ση στο ξενοδοχείο AKOL 4* στo ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ η σε εφάμιλλα.

 • Ημιδιατροφή στην Τουρκία ( 4 πρωϊνά και 4 δείπνα).

 • Εισιτήρια F / B για τα Δαρδανέλια.

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 • Aρχηγό - συνοδό.

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α.

 • Φόροι διαμονής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.

Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό

και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.

 

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

7ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/4, 1/6, 15/6, 29/6/19

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων

( ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία. Γεύμα και ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Άλλη μια Ημέρα με πολλά αξιοθέατα ΞΕΚΙΝΆ. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, το ΤΑΚΣΙΜ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρω του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΒΑΛΑ

Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για σύντομη στάση - επίσκεψη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

* ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

* ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/4/19, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΑΝ - ΤΑΚΣΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.

* ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ Η ΔΕΙΠΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ( ΜΕ ΑΡΝΙ ) ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ MΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 365 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 335 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 165 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.

 • Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη ( RIVA H KONAK 4* Η ΕΦΑΜΙΛΛΑ) .

 • Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

 • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.

 • Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.

 • Αρχηγό - συνοδό.

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 • Φόροι διαμονής.

 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό

και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ

ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ‘’ SELENA ‘’ HOTEL

ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΖΟΠΟΛΗ

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ -

ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ – ΒΑΡΝΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΞΑΝΘΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 25/4 ΕΩΣ 1/5/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, για το γνωστό χειμερινό θέρετρο του ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, άφιξη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ

Πρωινή αναχώρηση για τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, τη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Φθάνουμε και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, με κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος την ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, τους ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι - Μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ. Η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για τις γραφικές ακτές της Μαύρης θάλασσας και την παλαιά αποικία των Ελλήνων τη ΣΩΖΟΠΟΛΗ (Αρχαία Απολλωνία), ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας. Ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους τον 7ο αιώνα π.Χ. και είχε την ονομασία Άνθεια, ενώ σύντομα μετονομάστηκε σε Απολλωνία εξαιτίας του ναού του Απόλλωνα που βρισκόταν στην περιοχή. Με αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακή βουλγαρική αρχιτεκτονική και γραφικά πλακόστρωτα στενά προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο. Σήμερα, πολλοί κάτοικοι της παλαιάς πόλης, απόγονοι των Ελλήνων που δε μετανάστευσαν, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την Ελληνική γλώσσα και να κρατούν τις παραδόσεις μέσα από τον τοπικό Ελληνοβουλγαρικό σύλλογο. Σημαντικά σημεία αναφοράς οι εκκλησίες της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΑΓΙΟΥ ΖΩΣΙΜΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και των ΑΓΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε Ορθόδοξη Εκκλησία.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΣΟΖΩΠΟΛΗ

Μαγευτική διαδρομή στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Πρώτος σταθμός η ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ, λίγο βορειότερα από την πόλη της ΒΑΡΝΑΣ, κτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο, υπήρξε το Μεσαίωνα κατοικία Ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Επόμενος σημαντικός σταθμός η ΒΑΡΝΑ, όπου στη σύντομη περιήγηση μας θα δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ και το ΕΝΥΔΡΕΙΟ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Η μαγευτική διαδρομή μας συνεχίζεται νότια για να φθάσουμε στην πόλη της ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ, με τις 42 εκκλησίες, τα τείχη της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ (παλαιά Μητρόπολη) και την παλαιά πόλη προστατευόμενο μνημείο της UNESCO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΣΩΖΟΠΟΛΗ, δείπνο, ξεκούραση. Λίγο αργότερα θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία σε Ορθόδοξη Εκκλησία της πόλης και αμέσως μετά, με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και τα κόκκινα αυγά, θα κλείσουμε ευχάριστα, αυτήν την πολύ σημαντική ημέρα, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΖΟΛΟΠΛΗ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ( ΠΥΡΓΟΣ ) - ΣΩΖΟΠΟΛΗ

Η περιπλάνηση μας στις γραφικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας συνεχίζεται και το σημερινό πρωινό, με την επίσκεψη μας στην ΑΓΧΙΑΛΟ, με την άλλοτε Ελληνική ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, αλλά και την πόλη και μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας το ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους, στο μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο και τον εμπορικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το μεσημέρι, Πασχαλινό γεύμα με κυρίως πιάτο ΑΡΝΙ, κρασί και το γλέντι ξεκινάει, αφού το ηχοσύστημα του ξενοδοχείου θα παίζει Ελληνική μουσική, ενώ θα συνεχιστεί και με φολκλορικό πρόγραμμα. Το απόγευμα περπατήστε στα γραφικά πλακόστρωτα και γνωρίστε καλύτερα την πόλη. Διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για ΞΑΝΘΗ μέσω ΣΒΙΛΕΓΚΡΑΝΤ, με ενδιάμεση στάση στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και σε ΚΑΦΕ της Εγνατίας οδού. Τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με στάσεις στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, το ΛΙΤΟΧΩΡΟ και σε ΚΑΦΕ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 285 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 260 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 85 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

* Διαμονή, μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LION 4* στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, με πρωινό και

δείπνο.

* Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SELENA 4* , στη ΣΩΖΟΠΟΛΗ.

* Τρία πρωινά σε μπουφέ.

* Δείπνο τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( ΜΕΝΟΥ 3 ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΝΗΣΤΙΜΑ )

* Δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ πριν την Ανάσταση ( ΜΕΝΟΥ 3 ΠΙΑΤΩΝ )

* Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά μετά την Ανάσταση.

* Πασχαλινό γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ( ΜΕΝΟΥ 3 ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ ΑΡΝΙ )

και κρασί.

* Μουσική κάλυψη στο Πασχαλινό γεύμα με Ελληνικά τραγούδια από το ηχοσύστημα

του ξενοδοχείου και φολκλορικό πρόγραμμα.

* Μια διανυκτέρευση στην Ελλάδα σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό μπουφέ.

* Αρχηγός – συνοδός.

* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

* Φ.Π.Α.

* Φόροι διαμονής.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

 

 

‘’MAΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ’’ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ < ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ >

ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ( ΠΥΡΓΟΣ ) - ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ // 15 ΕΩΣ 20/6/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Αναχώρηση 06:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για το Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το Μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού και συνεχίζουμε για το γνωστό χειμερινό θέρετρο του ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, άφιξη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ( NESEBAR)

Πρωινή αναχώρηση για τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, τη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Φθάνουμε και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, με κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος την ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, τους ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι - Μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ. Η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για τις γραφικές ακτές της Μαύρης θάλασσας και τη μαγευτική παραλία της ΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ

Μια υπέροχη διαδρομή με φόντο τη ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, μας οδηγεί στη ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ, λίγο βορειότερα από την πόλη της ΒΑΡΝΑΣ, κτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο, υπήρξε το Μεσαίωνα κατοικία Ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Επόμενος σημαντικός σταθμός η ΒΑΡΝΑ, όπου στη σύντομη περιήγηση μας θα δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ και το ΕΝΥΔΡΕΙΟ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος δείπνο, διανυκτέρευση. 4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ( ΠΥΡΓΟΣ ) - ΣΩΖΟΠΟΛΗ

Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην παλαιά πόλη της ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ με τις 42 εκκλησίες, τα τείχη της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ (παλαιά Μητρόπολη) και την παλαιά πόλη προστατευόμενο μνημείο της UNESCO. Αμέσως μετά η ‘’περιπλάνηση ‘’ μας συνεχίζεται νότια με επίσκεψη στην ΑΓΧΙΑΛΟ, με την άλλοτε Ελληνική ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, αλλά και την πόλη και μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας το ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους, στο μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο και τον εμπορικό πεζόδρομο. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η παλαιά αποικία των Ελλήνων η ΣΩΖΟΠΟΛΗ (Αρχαία Απολλωνία), ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας. Ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους τον 7ο αιώνα π.Χ. και είχε την ονομασία Άνθεια, ενώ σύντομα μετονομάστηκε σε Απολλωνία εξαιτίας του ναού του Απόλλωνα που βρισκόταν στην περιοχή. Με αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακή βουλγαρική αρχιτεκτονική και γραφικά πλακόστρωτα στενά προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο. Σήμερα, πολλοί κάτοικοι της παλαιάς πόλης, απόγονοι των Ελλήνων που δε μετανάστευσαν, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την Ελληνική γλώσσα και να κρατούν τις παραδόσεις μέσα από τον τοπικό Ελληνοβουλγαρικό σύλλογο. Σημαντικά σημεία αναφοράς οι εκκλησίες της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΑΓΙΟΥ ΖΩΣΙΜΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και των ΑΓΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για ΞΑΝΘΗ μέσω ΣΒΙΛΕΓΚΡΑΝΤ, με ενδιάμεση στάση στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και σε ΚΑΦΕ της Εγνατίας οδού. Τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με στάσεις στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, το ΛΙΤΟΧΩΡΟ και σε ΚΑΦΕ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η Η ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 285 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 250 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 115 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

* Διαμονή, μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LION 4* στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ η

εφάμιλλο, με πρωινό και δείπνο.

* Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΑRVEL - SUNNY BEACH 4* η εφάμιλλο,

στη MEΣΗΜΒΡΙΑ, με τρία πρωινά και τρία δείπνα.

* Μια διανυκτέρευση στην Ελλάδα σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό μπουφέ.

* Αρχηγός – συνοδός.

* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

* Φ.Π.Α.

* Φόροι διαμονής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.

Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

6ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/4/19, 1/6/19, 15/6/19, 29/6/19

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, μέσω Εγνατίας οδού με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων

( ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ετίας ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει τοπία μοναδικά. Γεύμα και ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρω του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο με τις παραδοσιακές βίλλες. Γεύμα και επιστροφή το απόγευμα στην πόλη. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με φαγητό, μουσική, ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

Τελευταία ημέρα στην ΠΟΛΗ με ορισμένα ακόμη σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, για να ακολουθήσει ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης, με έξι μιναρέδες, που δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ και η ξενάγηση μας τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Αναχώρηση για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα των ΚΗΠΩΝ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ για διαν/ση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

* ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Η ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.

* ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/4/19, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΑΝ - ΤΑΚΣΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.

* ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ Η ΔΕΙΠΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ( ΜΕ ΑΡΝΙ ) ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 325 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 300 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 145 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.

 • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.

 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη ( ΚΟΝΑΚ / RIVA 4* Η ΕΦΑΜΙΛΛΑ) .

 • Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

 • Τρία πρωινά και τρία γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.

 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό.

 • Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.

 • Αρχηγό - συνοδό.

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 • Φόρος διαμονής.

 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.

Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΟΧΡΙΔΑΣ

MΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ // ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 29/4/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

Αναχώρηση 06:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, με ανάλογες στάσεις, για το συνοριακό σταθμό της ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

Πρωινή αναχώρηση για μια πολύ όμορφη εκδρομή σε μια καταπράσινη περιοχή που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για περιπάτους στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ξεχωριστή η σημερινή εμπειρία, αφού με τουριστικό πλοιάριο, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής θα περιηγηθούμε στις όμορφες ακτές τις λίμνης και θα φθάσουμε και στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες κτισμένο στον 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, παρακολούθηση το βράδυ της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Ξεκούραση και το γλέντι συνεχίζεται το βράδυ με δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ( BITOLA ) – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για ‘’BITOLA’’, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από την γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 265 € // ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 75 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ 240 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή ( 4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DRIM 4* .

 • Tέσσερα πρωινά σε μπουφέ.

 • Τέσσερα δείπνα σε μπουφέ τα δύο με ζωντανή μουσική

( Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ).

 • Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.

 • ΜΙΝΙ κρουζιέρα στη λίμνη με ξενάγηση.

 • Αρχηγός – συνοδός.

 • Tοπικός ξεναγός.

 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

 • Φ.Π.Α. & Φόροι διαμονής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.

*Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/7/2019 Ημερήσια

ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΕΩΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ – ΑΙΓΙΟ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΑΙΓΙΟ και φτάνουμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ που είναι χτισμένη μέσα στο βράχο, προσκύνημα. Εν συνεχεία για παραλία ΕΛΑΙΩΝΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 10

ΚYΡΙΑΚΗ 14/7/2019 Ημερήσια

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

(ΥΠΑΠΑΝΤΗ)

7:30π.μ. αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για την Αρχόντισσα του Μεσσηνιακού κόλπου την ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Εν συνεχεία για την παραλία της πόλεως παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 12

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/7/2019 Ημερήσια

ΠΕΥΚΙ - ΑΙΔΗΨΟ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΡΚΙΤΣΑ

 

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Εν συνεχεία για ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ και θα προσκυνήσουμε το σκήνωμά του. Εν συνεχεία για ΠΕΥΚΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΑΙΔΗΨΟ στάση. Επιβίβαση στο Φ/Μ για ΑΡΚΙΤΣΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 15

ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 18

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video