Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

// 8 ΗΜΕΡΕΣ // ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΣΤΡΕΖΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ ANAXΩΡΗΣΕΙΣ : 19/7, 6,13/8, 15,29/9, 13,27/10 TIMH : 570 H/B

8  ΗΜΕΡΕΣ 

ΛΙΜΝΕΣ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΙΤΑΛΙΑΣ  -  ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ  -  ΒΕΝΕΤΙΑ

ΜΙΛΑΝΟ  – ΚΟΜΟ  – ΛΙΜΝΗ  ΜΑΤΖΙΟΡΕ -  ΣΤΡΕΖΑ -  ΒΕΝΕΤΙΑ -  ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ : 19/7, 6,13/8, 15,29/9, 13,27/10

 

1Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ / ΠΛΟΙΟ

Αναχώρηση  από  Αθήνα  για το  λιμάνι  της  Πάτρας  με  ενδιάμεση  στάση, τακτοποίηση  στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διαν/ση εν πλώ.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ  - ΜΙΛΑΝΟ

Άφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ   και άμεση αναχώρηση  για ΜΙΛΑΝΟ, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ /  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ  ΚΟΜΟ

Πρωινό και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού, για να γνωρίσουμε το ΝΤΟΥΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του  Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala.  Ακολουθεί επίσκεψη  στην  πόλη  και  την  ομώνυμη  λίμνη  του   ΚΟΜΟ.   Περίπατοι  στην  PIAZZA  CAVOUR  και  την  κεντρική  πλατεία,   με  τα όμορφα  καφέ  και  τα  εστιατόρια, αλλά   και  τα  πλακόστρωτα  σοκάκια της  παλαιάς  πόλης. Πολύ  κοντά  βρίσκεται  και  ο  Καθεδρικός  Ναός που  η  κατασκευή  του  διήρκεσε   τέσσερις  περίπου  αιώνες  και  είναι  γνωστός  για  τις  διαφορετικές  αρχιτεκτονικές  τεχνοτροπίες που  ενσωματώνει. Σημαντικά  σημεία  ενδιαφέροντος  ακόμη  το  Μουσείο  Μεταξιού και  η  κατοικία  GUISEPPE GARIBALDI για  ελεύθερες  επισκέψεις.  Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  ΜΙΛΑΝΟ,. δείπνο,  χρόνος  ελεύθερος,  διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ /  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ  MAGGIORE    

Πρωινό  και αναχώρηση για τη  Λίμνη  Ματζιόρε  και  τη   γραφική Στρέζα. Χρόνος ελεύθερος για  περιπάτους  στα  γραφικά  παραλίμνια  δρομάκια η  εναλλακτικά  προαιρετικά, κρουαζιέρα  με το καραβάκι στο νησάκι Ίζολα Μπέλα με το παλάτι η στο διπλανό  Ίζολα Πεσκατόρε, των ψαράδων.. Επιστροφή  στο  ΜΙΛΑΝΟ, δείπνο,  διαν/ση.

5Η  ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ – ΒΕΝΕΤΙΑ ( ΜΕΣΤΡΕ )

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στο  ΜΕΣΤΡΕ  και με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στην πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ, για να δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ, το ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ και το ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΔΟΓΗΔΩΝ. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση

6Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ   ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ - ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ’ ΑΜΠΕΤΣΟ.

Πρωινό και μια υπέροχη διαδρομή μας οδηγεί στις Ιταλικές Άλπεις, στην περιοχή των Δολομιτών και τη λίμνη Μιτζουρίνα. Εδώ θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη με τα κομψά καταστήματα και τα όμορφα σαλέ, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ για   δείπνο  και  διαν/ση.

7Η  ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ

Νωρίς το πρωί γενάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση  στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

8Η  ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για  Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

TIMH KAT’ ATOMO : 570 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

*Διαμονή, (5) διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.

*Πέντε  πρωινά   και  πέντε  δείπνα  στα  ξενοδοχεία.

*Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με WC (AB4).

*Αρχηγό – συνοδό.

*Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

*Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι  σε  Μουσεία -  αρχαιολογικούς  χώρους.

Φόροι  ξενοδοχείων  και  Check  point   25 €  ανά  άτομο.

Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.

Οτιδήποτε  δεν  αναφέρεται  ρητά  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του

η  αναφέρεται  ως  προτεινόμενο  η  προαιρετικό.

Διαβάστηκε 295 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video