Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

6-9/4/2018 4ήμερη ΣΤΟ «ΑΤHOS PALACE» 4**** ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΑΓ. ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ) TIMH : 180 H/B Κύριο

6-9/4/2018 4ήμερη

ΣΤΟ «ΑΤHOS PALACE» 4****

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΑΓ. ΟΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

( ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ )

 

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4/2018

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Eν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και φτάνουμε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία του ξενοδοχείου που βρίσκεται στους καταπράσινους κήπους του. Νηστίσιμο Δείπνο(μπουφές). Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓ. ΟΡΟΣ και να δουν μερικά μοναστήρια παραλιακά). Εν συνεχεία για το μεσαίο πόδι της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ την ΣΙΘΩΝΙΑ όπου θα επισκεφτούμε τον ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, στάση. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως στην εκκλησία του. Δείπνο(σερβιρισμένο) υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4/2018

Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, το πλούσιο μπουφέ με μεζεδάκια και ούζο και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και τα χορευτικά συγκροτήματα του ξενοδοχείου. Πασχαλινό γεύμα(σερβιρισμένο). Το απόγευμα θα κάνουμε το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ, θα περάσουμε από ΣΙΒΗΡΗ – ΛΟΥΤΡΑ και στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ θα κάνουμε στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/4/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , επίσκεψη στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ στάση. Επιστροφή με γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 180 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο «ATHOS PALACE» 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ 4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής, 5) το Αναστάσιμο Δείπνο, 6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, 8) Αρχηγό – Συνοδό, 9) Φ.Π.Α.

 

 

 

Διαβάστηκε 626 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video