Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

23-25/3/2018 3ήμερη ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΤΙΜΗ : 95 Β/Β Κύριο

23-25/3/2018 3ήμερη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ

ΝΥΜΦΑΙΟ - ΦΛΩΡΙΝΑ  - ΠΡΕΣΠΕΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ

ΛΙΜΝΗ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

 

Παρασκευή 23/3/2018

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ και διασχίζοντας την γέφυρα του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ θα φτάσουμε στην ΚΟΖΑΝΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 24/3/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό ΝΥΜΦΑΙΟ με τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, τα πλακόστρωτα στενά δρομάκια, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μ. στο όρος Βίτσι σ' ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών, για πολλούς το ομορφότερο χωριό της βόρειας Ελλάδος, το Αλπικό στολίδι της Μακεδονίας, στάση. Εν συνεχεία για ΦΛΩΡΙΝΑ και μέσω μιας ωραιότατης διαδρομής από το όρος ΒΙΓΛΑ περνάμε το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και καταλήγουμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ την Μικρή και Μεγάλη που είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ελλάδα – Αλβανία – Σκόπια και αποτελούν το πιο όμορφο κομμάτι των συνόρων της πατρίδας μας . Εμείς θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία τους ΨΑΡΑΔΕΣ της Μεγάλης ΠΡΕΣΠΑΣ που είναι κριμένο σ’ ένα κολπίσκο και κερδίζει τον επισκέπτη με την μοναδική αρχιτεκτονική του, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην γραφική πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία περιβάλλεται από τη Λίμνη Ορεστιάδας που θεωρείται μορφολογικά η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδος και ένα από τα μαγευτικότερα σκηνικά της Δυτικής Μακεδονίας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια στα περίφημα γουναράδικά της. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 25/3/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΓΡΕΒΕΝΑ - ΚΑΣΤΡΑΚΙ – ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη στην Μονή Αγ. Στεφάνου. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΔΟΜΟΚΟ - ΛΑΜΙΑ  στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 95 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ELENA ‘’ 3***  σε δίκλινα δωμάτια στην KOZANH , 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ , 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο φόρος διαμονής.

Διαβάστηκε 808 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video