Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

31/12-1/1/2019 2ήμερη ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ '' DIVANI PALACE ΛΑΡΙΣΑ '' ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ - ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ ΤΙΜΗ : 88 H/B ME TO ΡΕΒΕΓΙΟΝ Κύριο

 

31/12-1/1/2019 2ήμερη

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ '' DIVANI PALACE '' ΛΑΡΙΣΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ

ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για  ΒΟΛΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ με τα περίφημα αρχοντικά της για να φτάσουμε στα όμορφα ΧΑΝΙΑ το κεφαλοχώρι του ΠΗΛΙΟΥ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ και τον Παγασητικό κόλπο, στάση.  Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ Δείπνο - Ρεβεγιόν στο '' DIVANI PALACE '' .  Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 1/1/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΥΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Περνώντας την ΕΛΑΤΗ και τα περτουλιώτικα λιβάδια θα ξεπροβάλει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ. στάση. Επιστρέφουμε στην ΕΛΑΤΗ που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του ΚΟΖΙΑΚΑ, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης τα οποία συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για  ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 88 Η/Β ΜΕ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ METROPOL ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην ΛΑΡΙΣΑ, 3) το πρωινό σε μπουφέ, 4) Το ΡΕΒΕΓΙΟΝ στο '' DIVANI PALACE '' ΛΑΡΙΣΑ, 5)  Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 362 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video