Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

5-8/6/2020 4ήμερη Στο « MOUIKIS BOUTIQUE HOTEL » 3*** plus στην πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ με την αυθεντική Κεφαλλονίτικη φιλοξενία - ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - (ΙΘΑΚΗ) – ΦΙΣΚΑΡΔΟ TIMH : 185 B/B Κύριο

5-8/6/2020 4ήμερη

Στο « MOUIKIS BOUTIQUE HOTEL » 3*** plus

στην πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

με την αυθεντική Κεφαλλονίτικη φιλοξενία

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

(ΙΘΑΚΗ) – ΦΙΣΚΑΡΔΟ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/6/2020

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι για ΠΟΡΟ, άφιξη, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ επίσκεψη στην Εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Συνεχίζουμε για την πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/6/2020

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για το φαγητό μας. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, στάση για βόλτα και καφέ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6/2020

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ. ΤΙΜΗ : 30 euro) Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα στην πλατεία της πόλης. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6/2020

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για ΠΟΡΟ γεύμα και επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΙΣΘΜΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 185 B/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ MOUIKIS BOUTIQUE ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, 3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

 

Διαβάστηκε 38 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video