Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

13-16/8/2018 4ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΚΙΣΣΟΣ – ΧΑΝΙΑ - ΜΗΛΙΝΑ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ TIMH : 175 B/B

13-16/8/2018 4ήμερη

ΣΚΙΑΘΟ 

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ

ΜΗΛΙΕΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

ΚΙΣΣΟΣ – ΧΑΝΙΑ

ΜΗΛΙΝΑ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/8/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ και φτάνουμε στην παραλία ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ -  ΠΟΡΤΑΡΙΑ όπου θα θαυμάσουμε τα περίφημα αρχοντικά της και θα φτάσουμε στη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου όπως αποκαλείται από πολλούς με την εκπληκτική θέα στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, στάση. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στον ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 14/8/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραλιακό χωριό ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟ, επιβίβαση (09.00π.μ.) στο καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Πρώτο μας σταθμός η μαγευτική παραλία με την χρυσή άμμο ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, που απλώνεται σε μια πευκόφυτη περιοχή του νησιού, παραμονή για μπάνιο. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην ΧΩΡΑ για φαγητό και βόλτα. Επιστροφή (19.00μ.μ.) το απόγευμα στον ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟ και από εκεί στο ΒΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/8/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΗΛΙΕΣ στάση. Εν συνεχεία για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. Συνεχίζουμε για το ΚΙΣΣΟ  παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΧΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ στάση για να καταλήξουμε το απογευματάκι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 16/8/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του Νότιου Πηλίου. Κατά την διαδρομή μας θα αντικρίσουμε γραφικούς κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά, το πράσινο των απέραντων ελαιώνων της περιοχής για να καταλήξουμε στο τουριστικό θέρετρο, την γραφική ΜΗΛΙΝΑ, στάση για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΒΟΛΟ - ΣΤΥΛΙΔΑ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175  Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ NEFELI ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στo ΒΟΛΟ, 3) τα 3  πρωινά σε μπουφέ, 4) το καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα σας στην ΣΚΙΑΘΟ, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Φ.Π.Α.

 

 

 

Διαβάστηκε 836 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video