Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

28/2 - 2/3/2020 4ήμερη (ΠΡΟΣΦΟΡΑ) ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TOY ΜΠΑΝΣKΟ - ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ TIMH : 160 H/B

28/2 - 2/3/2020 4ήμερη

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ XΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΜΠΑΝΣKΟ

ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/2020 : ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδών. Κατόπιν για γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε στη Βουλγαρία, για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στo ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2/2020 : ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Αξιοποιήστε το χρόνο σας με περιπάτους στο χιονισμένο χωριό η στο χιονοδρομικό κέντρο. Δείπνο, διαν/ση.

Κυριακή 1/3/2020 : ΜΠΑΝΣΚΟ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την ΣΟΦΙΑ. Ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του ALEXANDER NEVSKI, την Βυζαντινή εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3/2020 : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ για τον απαραίτητο έλεγχο. Από την γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας την συμπρωτεύουσα, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για να γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 160 Η/Β

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Διαμονή ( 3 ) διαν/σεις στο ξενοδοχείο ‘’ ROYAL PARK ‘’ 4**** .

  • Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα).

  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Αρχηγό – συνοδό.

  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

  • Φ.Π.Α.

Διαβάστηκε 1242 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video