Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

17-19/2/2018 3ήμερη ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ - ΜΑΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ TIMH : 110 B/B Κύριο

17-19/2/2018 3ήμερη

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ

 ΜΑΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ

 ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΡΟΚΕΕΣ - ΓΥΘΕΙΟ

ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

Σάββατο 17/2/2018

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου τον ΜΥΣΤΡΑ επίσκεψη. Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 18/2/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γραφική καστροπολιτεία της  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα, που συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης .  Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για το χωριό ΚΡΟΚΕΕΣ όπου  θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  που διοργανώνει ο δήμος της πόλης, με παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πυροτεχνήματα και χορό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Κ. Δευτέρα 19/2/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου, θα περάσουμε την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στην γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση.  Κατόπιν για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 110 B/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PANTHEON ‘’ 3*** στo ΓΥΘΕΙΟ σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο νέος φόρος διαν/σης.

 

Διαβάστηκε 241 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video