Ο Καιρός Τώρα

Εισοδος

Essential SSL

18-20/4/2020 3ήμερη ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ Στο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΘΩΝΗΣ – ΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΙΜΗ : 150 H/B

18-20/4/2020 3ήμερη

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Στο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ

ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΘΩΝΗΣ – ΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 18/4/2020

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** μπροστά στην παραλία της πόλης, τακτοποίηση δωματίων. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/4/2020

Μετά το πρωινό θα είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, οι ουζομεζέδες θα μας περιμένουν να τους γευτούμε και το μεσημέρι στο roof garden θα απολαύσουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με συνοδεία dj μουσική με χορό και γλέντι. Εφόσον ξεκουραστούμε το απόγευμα θα επισκεφτούμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/4/2020

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ιστορική ΜΕΘΩΝΗ στάση και επίσκεψη στο ΚΑΣΤΡΟ της(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ΠΥΛΟ, θα δούμε το ΚΑΣΤΡΟ της(έξοδα ατομικά) και στο γραφικό λιμανάκι της θα παραμείνουμε για το φαγητό μας. Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 150 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια μέσα στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Αναστάσιμο Δείπνο, 5) το Πασχαλινό Εορταστικό γεύμα με DJ ΜΟΥΣΙΚΗ 6) Αρχηγό - συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 9) Φ.Π.Α.

Διαβάστηκε 200 φορές

Αναζητηση

Υπηρεσιες

Εταιρικo Video