Μενού
Your Cart

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Covid19)

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Με το μήνυμα της αυτό η εταιρεία μας επιθυμεί πρωτίστως να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, εμπιστοσύνη την οποία τιμούμε, προσφέροντας σας τις υπηρεσίες μας και φροντίζοντας ούτως ώστε οι εκδρομές μας να συντελούν στη δημιουργία πολύ όμορφων στιγμών της ζωής σας.

Έχοντας πλέον την εμπειρία και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του απαγορευτικού, που εύλογα μας επιβλήθηκε για τη διασφάλιση της υγείας μας, έχουμε ξαναρχίσει να κερδίζουμε τη ζωή μας, της οποίας αναμφίβολα ένας από τους κύριους παράγοντες είναι η διασκέδαση μας, όπως αυτή προσδιορίζεται μέσα από τις στιγμές χαράς και απόλαυσης που μας χαρίζουν οι εκδρομικές αποδράσεις.

Η εταιρεία μας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας .

Όλα τα τουριστικά μας λεωφορεία έχουν πιστοποιητικό απολύμανσης . Η καθαριότητα τους πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση με απολυμαντικά που είναι ήδη εφοδιασμένα .

Οι οδηγοί μας είναι εφοδιασμένοι με ατομικές μάσκες που τις χρησιμοποιούν καθ ‘ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους .

Μέσα στα πούλμαν υπάρχουν εγκεκριμένα αντισηπτικά για χρήση από τους επιβάτες και κατά την είσοδο τους και κατά την έξοδο τους.

Η χωρητικότητα μέσα στο πούλμαν είναι 100% .

Η χρήση μάσκας μέσα στο πούλμαν είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής .

Όλα τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε λειτουργούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται .


ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ 

Στην  περίπτωση που το ταξίδι είναι με πούλμαν μόνο, ισχύει ισχυρή σύσταση, αλλά όχι υποχρέωση, για διενέργεια self test ή μοριακού τεστ πριν από το ταξίδι .


ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ - ΠΛΟΙΟ 

Όπως έχει γνωστοποιηθεί ήδη για την επιβίβασή τους σε πλοίο οι επιβάτες ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 5 ετών θα πρέπει:

·         πιστοποιητικό εμβολιασμού 14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση,

·         αρνητικό pcr test 72 ωρών,

·         rapid test 24 ωρών,

·         self test 24 ωρών,

.         πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου


Κρατήσεις με ασφάλεια ….


Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά . Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 09:00π.μ. – 17:00μ.μ στα εξής τηλέφωνα 2104121330 - 2104128979 - 2103250796 - 2103219746. Όσοι θέλουν να μας επισκεφτούν από κοντά που θα το χαρούμε πάρα πολύ, η χρήση μάσκας στο γραφείο είναι υποχρεωτική.

Οι προκαταβολές - εξοφλήσεις των εκδρομών μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά. Όσοι πάλι επιθυμείτε να έρχεστε από κοντά και να σας βλέπουμε οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες .


Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω COVID-19 ( είτε νοσήσετε, είτε προσβληθείτε είτε ακόμα και να μπείτε σε υποχρεωτική απομόνωση- καραντίνα ) έως και την ημέρα την αναχώρησης , τα χρήματα σας μεταφέρονται σε οποιαδήποτε άλλη εκδρομή οπότε εσείς το επιλέξετε.

Κύριο μέλημα μας είναι η διασκέδαση σας ,να μπορείτε να βγαίνετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Όμως για να γίνει πρέπει να είμαστε και ασφαλείς. Διασκεδάζουμε με ασφάλεια κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις . .

Καθώς θα βγαίνουμε από το σπίτι, ας βγάλουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα και προστατεύουμε ο ένας τον άλλον: πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα.


Μαζί θα κερδίσουμε πίσω την καθημερινότητά μας.


Κρατάμε αποστάσεις, βγαίνουμε υπεύθυνα, μένουμε ασφαλείς!

Χρησιμοποιούμε Cookies για να σου εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Με την περιήγηση αποδέχεσαι όλους τους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα Cookies.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ