Μενού
Your Cart

Ενοικιάσεις Πούλμαν

Το Τουριστικό γραφείο KYRIAKAKIS TOURS διαθέτει 10 ιδιόκτητα πολυτελή σύγχρονα πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας , πιστοποιημένα από τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας , που είναι εξοπλισμένα με (δερμάτινα - βελούδινα καθίσματα , κλιματισμός , WC , TV , CD , DVD , HI-FI STEREO , VHF , ψυγείο , ζώνες ασφαλείας και κινητή τηλεφωνία για την άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο κίνησης του γραφείου μας για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει κατά την διάρκεια του ταξιδίου σας) , σας παρέχουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση.


Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διοργάνωση πολυήμερων εκδρομών Εσωτερικού - Εξωτερικού , εκδρομών για σχολεία , συλλόγους και ΚΑΠΗ, την μεταφορά τουριστών, όπως και τις μεταφορές προσωπικού διαφόρων εταιριών ,δημόσιων οργανισμών, εργοστασίων και σχολείων.
Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών μας και να εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία τους έτσι ώστε η προτίμηση στο γραφείο μας να είναι συνεχής και η σύσταση προς άλλους να είναι η μόνη διαφήμισή μας.


Από του σημαντικότερους παράγοντες της εταιρεία μας είναι οι οδηγοί μας , που με την κόσμια συμπεριφορά τους και εμφάνισή τους έχουν συμβάλει σημαντικά στην διαφήμιση του γραφείου μας και στην άψογη εκτέλεση των εκδρομών μας.

Χρησιμοποιούμε Cookies για να σου εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Με την περιήγηση αποδέχεσαι όλους τους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα Cookies.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ