Μενού
Your Cart

2-5/6/2023 4ήμερη Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4**** ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ TIMH : 240 B/B

2-5/6/2023 4ήμερη  Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4****  ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ TIMH : 240 B/B
2-5/6/2023 4ήμερη Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4**** ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ TIMH : 240 B/B
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

2-5/6/2023 4ήμερη


Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4****

Απεριόριστη πολυτέλεια και κομψότητα στην καρδιά του Αργοστολίου.

Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του.

Σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς για διαμονή διακοπών.

Ψηλά στην προτίμηση για διαμονή από ντόπιους και επισκέπτες

με την αυθεντική Κεφαλονίτικη φιλοξενία.ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


(ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2023

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επιβίβαση στο καράβι για ΣΑΜΗ(γεύμα εν πλω προαιρετικό) άφιξη και συνεχίζουμε για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA ‘’ 4**** στην πλατεία του . Ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία της πόλης. Διανυκτέρευση.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6/2023

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμα του. Εν συνεχεία για το ΣΠΗΛΑΙΟ της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ με τους σπάνιους σταλακτίτες-σταλαγμίτες και την υπέροχη ακουστική του, στάση. Κατόπιν για το εντυπωσιακό λιμναίο σπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για φαγητό. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα φτάσουμε στο κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, στάση. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας προς το ΦΙΣΚΑΡΔΟ θα περάσουμε πάνω από την γνωστή παραλία ΜΥΡΤΟΣ και την γραφική ΑΣΣΟ). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Διανυκτέρευση.ΚΥΡΙΑΚΗ 4/6/2023

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ.)Το απόγευμα θα επιστέψουμε στην πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6/2023

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με τα φιδάκια. Εν συνεχεία για την τουριστική ΣΚΑΛΑ στάση για μπάνιο. Συνεχίζοντας την παραλιακή διαδρομή μας θα καταλήξουμε στον ΠΟΡΟ παραμονή, γεύμα. Επιβίβαση στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 240 B/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA’ 4**** στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια, με την αυθεντική Κεφαλονίτικη φιλοξενία, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα εισιτήρια του πλοίου Α/R, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.
Χρησιμοποιούμε Cookies για να σου εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Με την περιήγηση αποδέχεσαι όλους τους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα Cookies.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ