15-16/7/2023 2ήμερη ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΜΑΔΟΥΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΣΤΑΚΟ – ΜΥΤΙΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ Με διαμονή στο ανακαινισμένο « Preveza City » 3***plus Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ

15-16/7/2023 2ήμερη
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
ΝΥΔΡΙ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΜΑΔΟΥΡΙ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΑΣΤΑΚΟ – ΜΥΤΙΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Με διαμονή στο ανακαινισμένο « Preveza City » 3***plus
Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/7/2023
7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία για ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΑΣΤΑΚΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΜΥΤΙΚΑ και φτάνουμε στην όμορφη πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο ‘’ Preveza City ‘’ 3***plus στο Ιστορικό κέντρο της. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα και φαγητό σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια της πόλης. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7/2023
Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ με την γραφική μαρίνα της. Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 85 Β/Β
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ Preveza City ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγό – Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.