Μενού
Your Cart

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4**** Απεριόριστη πολυτέλεια και κομψότητα στην καρδιά του Αργοστολίου. Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του. Σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς για διαμονή διακοπών.

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ  Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4****  Απεριόριστη πολυτέλεια και κομψότητα στην καρδιά του Αργοστολίου.  Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του.  Σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς για διαμονή διακοπών.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ Top Hotel
ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4**** Απεριόριστη πολυτέλεια και κομψότητα στην καρδιά του Αργοστολίου. Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του. Σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς για διαμονή διακοπών.
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

(ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ

Στο πολυβραβευμένο « HOTEL IONIAN PLAZA » 4****

Απεριόριστη πολυτέλεια και κομψότητα στην καρδιά του Αργοστολίου.

Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του.

Σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς για διαμονή διακοπών.

Ψηλά στην προτίμηση για διαμονή από ντόπιους και επισκέπτες

με την αυθεντική Κεφαλονίτικη φιλοξενία.

5ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΙΟΥΛΙΟΣ: 11/7, 18/7, 25/7

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 1/8, 22/8, 29/8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 5/9


1Η ΗΜΕΡΑ

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επιβίβαση στο καράβι για ΣΑΜΗ άφιξη παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA ‘’ 4**** στην πλατεία του . Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα ( Πρώτη στάση η παραλία ΓΙΔΑΚΙ για μπάνιο, επόμενη στάση το ΒΑΘΗ για καφέ και βόλτα, συνεχίζουμε για το ΚΙΟΝΙ γεύμα(προαιρετικό) και στην παραλία ΑΜΟΥΔΙ για μπάνιο για να καταλήξουμε στην ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ) (Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ. ΤΙΜΗ: 35euro).Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Διανυκτέρευση.

 
3Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια  θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για το μεσημέρι στο παραλιακό χωριό της ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν για φωτογραφίες με φόντο την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα καταλήξουμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ. Επιβίβαση στο Φ/Μ για να περάσουμε απέναντι στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό  θα επισκεφτούμε τις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Συνεχίζοντας τον γύρο της ΛΑΣΗΣ θα φτάσουμε στην όμορφη αμμώδης παραλία ΜΑΚΡΥΣ & ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ με τα καταγάλανα νερά, παραμονή για μπάνιο.  Εν συνεχεία για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του  ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με τα φιδάκια. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΠΟΡΟ επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  280Β/Β (11/7, 18/7, 25/7)300Β/Β (1/8, 22/8, 29/8)  - 270Β/Β (5/9)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ IONIAN PLAZA ‘’ 4****  στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.
Χρησιμοποιούμε Cookies για να σου εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Με την περιήγηση αποδέχεσαι όλους τους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα Cookies.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ