Μενού
Your Cart

14-17/4/2023 4ήμερη ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Με διαμονή στο « PREVEZA CITY » 3***plus Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ - Λ. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ TIMH : 260 H/B

14-17/4/2023 4ήμερη ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Με διαμονή στο « PREVEZA CITY » 3***plus Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ  -  Λ. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ TIMH : 260 H/B
14-17/4/2023 4ήμερη ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Με διαμονή στο « PREVEZA CITY » 3***plus Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ - Λ. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ TIMH : 260 H/B
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

14-17/4/2023 4ήμερη

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ


ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ


Με διαμονή στο « PREVEZA CITY » 3***plus

Στο Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ


Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4/2023

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ στάση καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και διασχίζοντας την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης από την βόρεια πλευρά θα περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και θα καταλήξουμε στην όμορφη ΠΡΕΒΕΖΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.


Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4/2023

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ. Πρώτος μας σταθμός η Ιερά Μονή της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται σ’ ένα καταπράσινο λόφο και αποτελεί για αιώνες το θρησκευτικό κέντρο του νησιού ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι του , επίσκεψη. Εν συνεχεία για την τουριστική πόλη της με το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό χρώμα, τα στενά καντούνια, τις περιποιημένες αυλές, την ανέπαφη αρχοντική ομορφιά της και την γραφική μαρίνα της, ορίζοντας την πρώτη ταξιδιωτική εικόνα του νησιού για τον επισκέπτη, στάση. Συνεχίζοντας της παραλιακή διαδρομή μας θα φτάσουμε στο τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16/4/2023

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα ωραιότερα Τζουμερκιώτικα χωριά, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες, παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποίο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Διανυκτέρευση..


ΔΕΥΤΕΡΑ 17/4/2023

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Αμβρακικό Κόλπο, ένα από τα πιο σημαντικά οικοσυστήματα στο χώρο της Μεσογείου. Διασχίζοντας απάνεμους κολπίσκους, ατελείωτους καλαμιώνες, βάλτους, έλη, κατάφυτα τοπία, αλλά και γραφικά ψαροχώρια θα φτάσουμε στην ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα, ένας γαλήνιος παράδεισος, στάση. Εν συνεχεία για ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 260 H/B

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PREVEZA CITY ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στo Ιστορικό κέντρο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ , 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής, 5) το Αναστάσιμο Δείπνο, 6) το Πασχαλινό γεύμα, 7) Αρχηγό - Συνοδό, 8) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 9) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 10) Φ.Π.Α. 

Χρησιμοποιούμε Cookies για να σου εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Με την περιήγηση αποδέχεσαι όλους τους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα Cookies.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ